Guldregn

På Oscarsgalan kallas det Academy Honorary Award och ges till filmpersonligheter för lång, trogen och exceptionellt välutförd tjänst. I bloggosfärens version heter det Matbloggprisets Hedersomnämnande för, just det, lång, trogen och exceptionellt välutförd tjänst.

Med följande motivering tilldelades MK ett hedersomnämnande vid årets gala:

"Denna blogg fick jurymedlemen Kinna Jonsson att skratta så högt och mycket att övriga jurymedlemmars trumhinnor höll på att spricka. Det är ett par killar som innehar en hel del kunskap om mat, men istället för omvandla det till att vara pretentiösa, så använder sig killarna av en stor dos humor. Ungefär som Killinggänget möter ett gäng studentikosa matkritiker."

I tacktalet, som sändes från MK-högkvarteret via satellitlänk, hälsade kockarna att de var "ärade att få ta emot priset. Vi hoppas att vi, med det här priset, kan inspirera fler ungdomar där ute att hålla sig borta från gatan, undvika Willys (ja, den vidriga lågpriskedjan) och istället satsa veckopengen på härligt gräddig och pigg högrev, Testun al Barolo och tryffelsalami."

För pressbilder och intervjuförfrågan mejlar man middagsklubb@gmail.com

Kommentarer
Postat av: Ebichu

För att fira ert hedersomnämnande så kommer det att skålas i champagne och grillas t-bone från http://www.taylors.se/ imorgon. Hurra för Middagsklubben!(Mitt och DSH:s sjuårsjubileum får också vara mer på ett hörn.)

2009-11-13 @ 01:42:29
Postat av: MK

Ebichu: Ah, Taylors har vi spanat in på avstånd. Kommentera gärna t-benets värdighet sen!

2009-11-13 @ 09:02:36
Postat av: Ebichu

Det är egentligen lite svårt att bedömma med tanke på att vi grillade dem i vår son of hibachi. Tenderloinbiten var dock löjligt mör.Deras korvar är definivt värda en omväg!

2009-11-17 @ 18:55:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0